Wie Ben ik

Ik ben Rene Verlaan, een veelzijdig mens en reeds 20 jaar werkzaam als zelfstandig klusser, totaal 36 jaar werkzaam in de praktijk.

Creativiteit, improvisatie en een houding van gericht aanpakken zijn mij met de paplepel ingegoten. Als kind samen met opa regelmatig getimmerd en gezaagd in de schuur die diende als werkplek en later een technische opleiding gevolgd als monteur, metaalbewerker.

Vanaf mijn 17e jaar ben ik werkzaam in de praktijk. Monteur bedrijfswagens/betonpompen, 10 jaar sleutelen, lassen en spuiten, maar ook beton storten, beton afwerken en betonpomp-machinist. Daarna ben ik werkzaam geweest bij diversen bedrijven als vrachtwagenchauffeur, magazijnmedewerker/onderhoudsman, hovenier, koerier en schilder.

Parallel heb ik mijzelf als mens ook ontwikkeld als het gaat om levenshouding wat zich direct positief in het werk vertaald in facetten als rustig, sociaal, betrouwbaar en flexibel. Alle opgedane ervaring en ontwikkelde kwaliteiten pas ik nu dagelijks toegewijd toe met als resutaat tevreden klanten en mond tot mond reclame.